fbpx

Zepter jonizator oko vrata MYION PINK preciscivac vazduha

Zepter jonizator oko vrata MYION PINK preciscivac vazduha

Zepter jonizator oko vrata – MYION PINK – zepter prečišćivač vazduha – sterilizator vazduha

MyIon Pink, zepter prečišćivač vazduha i jonizator oko vrata, predstavlja inovativnu kombinaciju moćnog, ultralakog i atraktivno dizajniranog uređaja, koji koristi superiornu tehnologiju jonizacije za neprekidno uklanjanje 99,9% zagađivača iz vazduha, kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru.

Evo zašto smatramo da su prečišćivači vazduha neophodnost, a ne luksuz.

Prosečna odrasla osoba udahne oko 11.000 litara vazduha dnevno.

Međutim, problem predstavlja činjenica da je vazduh kojem smo izloženi postao toliko zagađen da je ishod njegovog udisanja fatalan za preko 7.000.000 ljudi godišnje!

Zepter jonizator oko vrata MYION PINK preciscivac vazduha 1

Zagađenje vazduha i naše zdravlje Čak i kada bi sve države sveta usvojile ekološki odgovornu politiku tehnološkog razvoja, situacija sa zagađenošću vazduha poprimila je toliko ozbiljne razmere da bismo morali da sačekamo 8 godina pre nego što bismo udahnuli zdravu kombinaciju kiseonika, azota i ugljen-dioksida!

Udisanje zagađenog vazduha skraćuje, u proseku, životni vek čoveka za skoro 3 godine i predstavlja uzrok 80% plućnih oboljenja koja smanjuju rezistentnost organizma na viruse. Prečišćivači vazduha većih dimenzija pogodni su za zatvoren prostor, ali tu se njihova uloga završava.

Zaštita od udisanja zagađivača na otvorenom prostoru, prema izveštajima Svetske zdravstvene organizacije, potrebna je više nego ikad, imajući u vidu alarmantan nivo zagađenosti vazduha, kao i zdravstvene posledice njegovog udisanja.

Ovo se naročito odnosi na Srbiju čiji gradovi su redovno na vrhu liste mesta s najzagađenijim vazduhom na svetu. Svesna aktuelnog problema, kompanija Zepter International, višedecenijski lider u izradi inovativnih tehnoloških rešenja koja omogućavaju ljudima širom sveta privilegiju boljeg i dužeg života, napravila je MyIon, lični prečišćivač vazduha koji pruža neprestanu zaštitu od zagađivača.

U želji da obraduje ženski deo populacije, kompanija je dodatno proširila svoju ponudu predstavljanjem pink verzije MyIon-a.

Zepter jonizator oko vrata MYION PINK preciscivac vazduha 2

MyIon Pink – zaštitnik zdravlja i atraktivan modni dodatak MyIon Pink je lični prečišćivač vazduha, koji koristi superiornu tehnologiju jonizacije (aeroionifikacije), odnosno punjenja vazduha jonima kiseonika, ključnim stubovima odbrane od zagađivača.

Njegov jedinstveni sistem, koji se sastoji od strujnog kola i karbonskih četkica, konstantno generiše neverovatnih 18 miliona negativnih jona po cm3, što je skoro 1000 puta više od koncentracije prirodnih jona u šumama!

Zepter jonizator oko vrata MYION PINK preciscivac vazduha 3

Na taj način, MyIonPink formira barijeru koja, u svakom trenutku i na svakom mestu, sprečava da 99,9%:

  • toksičnih čestica (PM 2.5 i PM 10);
  • patogena (bakterija i virusa, uključujući koronavirus);
  • alergena (prašine, polena, buđi, peska, pepela…);
  • i ostalih štetnih materija iz vazduha dospe u vaš respiratorni sistem

 

Moćan a ultralak (25 g) i kompaktan (Š 21 mm x V 66,5 mm x D 19 mm), MyIon Pink predstavlja kombinaciju vrhunca savremene tehnologije prečišćavanja vazduha i najvišeg nivoa praktičnosti, koju možete nositi oko vrata, kada ste van kuće, okačiti o retrovizor, u autu, prilikom vožnje, ili staviti na sto, pored kreveta, dok spavate.

Nečujan je i radi, u radijusu od 50 cm, na litijum-jonsku bateriju koja traje čak 10 sati, dok je za njeno punjenje, putem USB kabla, potrebno svega 2 časa.

Zahvaljujući atraktivnom dizajnu, MyIon Pink predstavlja avangardni dodatak bilo kojoj modnoj kombinaciji.

Namenjen je damama s istančanim ukusom za kvalitet i lepotu, koje žele da zaštite svoje zdravlje i upotpune svoj stil.

Idite u korak sa zdravim vazduhom kupovinom MyIon Pink jonizator vazduha oko vrata.

U SIVOJ, CRNOJ ILI ROZE BOJI.

Zepter jonizator oko vrata MYION PINK preciscivac vazduha 4

 

Naručite online:

Myion Zepter

 

Оставите коментар