fbpx

Istina o tome da li je 5G izazvao korona virus?

Istina o tome da li je 5G izazvao korona virus? 2

Da li ste se ikada zapitali da li je koronavirus zapravo samo „bolest okruženja“ umesto invazije mikroba, virusa ili bakterija na telo?

Neki kažu da je izbijanje koronavirusa rezultat lansiranja i testiranja 5G mreže, dok drugi tvrde da je virus veštački napravljen s namerom.

Radijacija 5G mreže je poput virusa, nevidljivog virusa koji ne možete videti niti dodirnuti, ali vaše telo je neprestano izloženo njemu 24/7/365. Ako uporedite rane simptome Covid 19 i simptome radijacijske bolesti, primetićete da su 80%-90% slični.

Šta se dešava kada je vaše telo izloženo visokoj radijaciji i veštačkim radiofrekvencijama?

Elektroni u vašem telu su neuravnoteženi. To znači da će se nivoi pozitivnih jona u vašem telu povećati, što predstavlja zdravstveni rizik za vaše telo. Kada su nivoi pozitivnih jona visoki, mogu postati slobodni radikali u vašem telu i oštetiti zdrave ćelije, kao i povećati kiselost krvi. To se dešava jer oksidiraju ćelije, povećavajući nivoe mlečne kiseline koja može izazvati mnoge bolesti, uključujući kancer, kod ljudskog tela.

Pozitivni joni i njihovi štetni efekti

Sva živa bića na ovoj planeti imaju bioelektrično polje energije koje ih okružuje i lako se može uticati na njih, kao što je elektromagnetno zagađenje i mnogo drugih faktora. Naše ćelije obično nose negativni naboj (anjoni). Jedan od načina na koji toksini negativno utiču na naše telo je putem apsorpcije onoga što se nazivaju pozitivni joni (katjoni).

Pozitivni joni su mali molekuli koje su dobile pozitivan naboj. Većina vrsta zagađenja, toksične hemikalije, polen, buđ, dlake kućnih ljubimaca i druge štetne hemikalije u vazduhu, sve nose pozitivan električni naboj, što ih čini pozitivnim jonima. Nažalost, u ovom modernom dobu gde su tehnologije toliko napredne, naš vazduh je zagađen pozitivnim naelektrisanjima, što je postalo veliki ekološki problem u razvijenim zemljama, prenaseljenim gradovima, zgradama sa spratovima i industrijskim zonama.

Razmislite ponovo, da li je koronavirus zaista mikrob? Ili je to samo bolest uzrokovana pozitivnim jonima?

Tokom Perioda kontrole kretanja, svi smo bili zaključani u svojim kućama, svi smo radili od kuće, deca su učila putem časova na Zoom platformi. Tokom perioda kontrole kretanja, gotovo 90% vremena provodili smo unutra jer nam nije bilo dozvoljeno da izlazimo. Tako smo bili izloženi pozitivnim jonima koje generišu naše elektromagnetne naprave poput računara, mobilnih telefonam WiFi-ja, sistema za klimatizaciju, laptopova, tableta i dr. Stoga su elektroliti u našem telu bili neuravnoteženi.

Tokom zaključavanja i tokom Perioda kontrole kretanja, broj slučajeva Covid 19 dramatično je porastao, uprkos merama zabrane kretanja i držanju distance. Stopa smrtnosti od Covid 19 takođe je bila visoka, uprkos zaključavanju, zbog otkazivanja više organa.

Pozitivni joni iz elektromagnetnih polja koja stvaraju računari, mobilni telefoni i drugi elektronski uređaji mogu oštetiti funkciju mozga i potisnuti imuni sistem, uzrokujući simptome poput anksioznosti, poteškoća u disanju, umora, glavobolja, razdražljivosti, nedostatka energije, loše koncentracije, mučnine i vrtoglavice.

Istina o tome da li je 5G izazvao korona virus? 3

Negativni joni

Za razliku od pozitivnih jona, negativni joni u vazduhu imaju potencijal da pozitivno utiču na virusne čestice. Negativni joni su molekuli koji nose negativno naelektrisanje, suprotno od pozitivnih jona. Oni se prirodno javljaju u prirodi, posebno u blizini vodopada, planinskih područja i šuma.

Negativni joni –“vitamini iz vazduha”

 • Podižu nivo fizičke energije
 • Poboljšavaju cirkulaciju krvi
 • Poboljšavaju metabolizam
 • Stimulišu imunobiološki sistem
 • Sprečavaju mnoga oboljenja
 • Ublažavaju simptome alergije, astme i drugih bolesti organa za disanje
 • Ubrzavaju proces oporavka
 • Ublažavaju glavobolju
 • Neutrališu posledice stresa
 • Pomažu u otklanjanju straha i depresije
 • Doprinose boljem raspoloženju
 • Obezbeđuju dobar san
 • Ublažavaju posledice stresa
 • Podmlađuju organizam
 • Poboljšavaju koncentraciju i pamćenje
 • Podstiču kreativnost i umne sposobnosti

Kada negativni joni stupaju u interakciju sa virusnim česticama, mogu imati nekoliko korisnih efekata. Prvo, negativni joni mogu se vezati za površinu virusa i neutralisati njihovu električnu nabijenost. To može ometati sposobnost virusa da se veže za ćelijske receptore i prodre u ćelije domaćina.

REVOLUCIONARNI REZULTATI NAUČNOG EKSPERIMENTA U LONDONU: NEGATIVNI JONI UNIŠTAVAJU VIRUSE U VAZDUHU!

Takođe se veruje da negativni joni mogu pomoći u poboljšanju kvaliteta vazduha. Oni se mogu vezati za suspendovane čestice u vazduhu, kao što su prašina, polen ili alergeni, i pomoći u njihovom taloženju na površinama. Kada se čestice talože, smanjuje se njihova sposobnost da se šire i da se udahnu, čime se smanjuje potencijalna izloženost virusima.

Takođe je primećeno da negativni joni mogu poboljšati kvalitet spavanja, smanjiti stres i poboljšati opšte raspoloženje. Ovo može imati pozitivan uticaj na imuni sistem, čineći organizam otpornijim na infekcije, uključujući viruse.

Važno je napomenuti da negativni joni sami po sebi ne mogu direktno ubiti ili uništiti viruse. Međutim, njihov uticaj na električnu nabijenost virusa i poboljšanje kvaliteta vazduha može stvoriti nepovoljne uslove za opstanak i širenje virusa.

Kako bi se iskoristili potencijalni beneficijalni efekti negativnih jona na virusne čestice, može se razmotriti korišćenje jonizatora vazduha ili prirodno okruženje bogato negativnim jonima.

Svi su gledali ŠTA TO NOVAK DJOKOVIC NOSI OKO VRATA!

 

Оставите коментар