fbpx

REVOLUCIONARNI REZULTATI NAUČNOG EKSPERIMENTA U LONDONU: NEGATIVNI JONI UNIŠTAVAJU VIRUSE U VAZDUHU!

negativni joni preciscivac vazduha therapy air ion myion

Kompanija Retroscreen Virology Limited izvršila je naučni eksperiment na Univerzitetu u Londonu, čiji rezultati su nedvosmisleno pokazali da negativni joni eliminišu viruse iz vazduha!

Opis eksperimenta

John Sydney Oxford, profesor virologije na Queen Mary’s School of Medicine i naučni direktor kompanije Retroscreen Virology Limited, bio je zadužen za rukovođenje eksperimentom.

U kutiju oblika kocke i stranica dužine jednog metra, s gornje površine, poprskana je virusna otopina. Unutar kutije, postavljen je i aktiviran generator plazma klaster jona. Plazma klaster joni su kombinacija pozitivnih i negativnih jona koji se nalaze u prirodi.

Suspendovani virusi sakupljani su u fiksnim intervalima kroz uređaj oblika trube. Zatim su, tokom narednih dana, uz pomoć mikroskopa, upoređivani efekat virusne otopine, koja nije bila izložena dejstvu jona, i efekat virusne otopine, koja je bila izložena dejstvu jona, na ćelije…

Rezultati eksperimenta

Ćelije koje su bile izložene dejstvu virusne otopine i koje nisu bile izložene dejstvu jona, postepeno su se raspale. Za razliku od njih, ćelije koje su bile izložene dejstvu virusne otopine, ali i dejstvu jona, ostale su praktično nepromenjene, dokazujući da plazma klaster joni uklanjaju viruse iz vazduha! Kako?

Generator proizvodi kombinaciju pozitivnih i negativnih jona, karakterističnih za prirodu, iz vlažnog vazduha, kroz električno pražnjenje plazme. Baš kao i u prorodi, plazma klaster joni su stabilni, kad su uključeni u molekule vode, te je njihova visoka koncentracija moguća u životnim prostorima.

Kad se 2 jona zalepe za površinu virusa, oni se transformišu u hidroksil radikal (OH), jedan od najreaktivnijih i najznačajnijih radikala u atmosferi, te izvlače vodonik iz proteina virusa. Protein iz kog je izvučen vodonik biva degradiran, a hidroksil radikal se vraća u vodu, uklanjajući virus u potpunosti.

Eksperiment je ponovljen nekoliko puta, nakon čega je potvrđeno da negativni joni eliminišu 99.9% virusa iz vazduha, u prostoru od jednog kubnog metra!

Zašto su negativni joni bitni?

 

Naziv „negativni joni“ odnosi se na negativne jone kiseonika, koji, reagujući s drugim stabilnim molekulima kiseonika, mogu da proizvedu molekule ozona i njegove negativne jone. Važnost negativnih jona ogleda se u njihovoj mogućnosti da privuku sebi sve pozitivno naelektrisane čestice koje slobodno struje kroz vazduh.

Osim što uklanjaju zagađivače iz vazduha, negativni joni:

· smanjuju stres tokom i nakon dugotrajnog rada na računaru, što pospešuje produktivnost;

· osnažuju ćelije imunološkog sistema, te unapređuju njihovu sposobnost uništavanja patogena i zaštite organizma od virusa i bakterija;

· eliminišu bakterije i viruse iz vazduha, čime se smanjuje mogućnost njihovog prenošenja;

· unapređuju kognitivne i neuropsihološke funkcije;

· suzbijaju alergije;

· ublažavaju i sprečavaju simptome astme;

· uspostavljaju ravnotežu autonomnog nervnog sistema, regulišu puls i brzinu disanja;

· omogućavaju kvalitetan san i relaksaciju;

· unapređuju moć opažanja i donošenje odluka kod vozača!

Kako repcilirati uslove eksperimenta u svakodnevnom životu?

Profesor John Sydney Oxford ističe da prečišćivači vazduha predstavljaju tehnologiju koja je ekvivalent tehnologije koja je upotrebljena za sprovođenje eksperimenta. Zašto?

Zato što prečišćivači vazduha funkcionišu po principu generisanja negativnih jona koji uklanjaju viruse i ostale štetne materije iz vazduha. Imajući u vidu vreme u kome živimo, a koje karakterišu pandemije, kao što je COVID-19, i nikad veća zagađenost vazduha, prečišćivači vazduha se nameću kao neophodnost.

Kompanija Zepter, koja je oduvek bila najglasniji zagovornik brige o zdravlju, svakodnevno radi na tehnološkim rešenjima koja omogućavaju bolji i duži život. Njena linija prečišćivača za vazduh, Therapy Air, predstavlja revulicionaran iskorak u borbi protiv virusa i zagađenja.

Therapy Air iOn

REVOLUCIONARNI REZULTATI NAUČNOG EKSPERIMENTA U LONDONU: NEGATIVNI JONI UNIŠTAVAJU VIRUSE U VAZDUHU! 1
 

Proglašen za najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka! U pitanju je patentirani prečišćivač vazduha i generator negativnih jona sa šestostepenim sistemom prečišćavanja koji uklanja 99,97% patogena (bakterija i virusa), alergena i otrovnih čestica (PM2.5 i PM10) iz vazduha, kao i razne druge toksične supstance.

Aprila 2020. godine prestižna nemačka laboratorija GUI izdala je sertifikat koji potvrđuje da Therapy Air iOn eliminiše 99,97% bakterija i virusa iz vazduha, uključujući i SARS-CoV-2. Ovaj dokazani prečišćivač vazduha emituje 1.236.000 čestica negativnih jona/cm³, što je 10 puta više nego u okolini Nijagarinih vodopada, gde je najveća koncentracija negativnih jona na našoj planeti!

Therapy Air Smart

zepter-therapy-air-smart-tas-100-2

Therapy Air Smart spada u najnoviju generaciju efikasnih sistema za prečišćavanje vazduha. Ovaj superiorni sistem, koji eliminiše 99,97% štetnih čestica, patogena i toksičnih gasova iz vazduha, sadrži:

  • troslojni filter od 360°, koji se sastoji od predfiltera, filtera od aktivnog ulja i medicinskog HEPA filtera;
  • generator negativnih jona – 5 miliona negativnih jona/cm³;
  • UV-C filter talasne dužine 315 nm.

Troslojni filter od 360° uklanja bakterije, viruse, patogene, prašinu, dlake, alergene, polen, dim, buđ, mirise i sve ostale najsitnije čestice uz pomoć UV svetlosti koja predstavlja najefikasniji prirodni sterilizator, jer potpuno eliminiše sve hemijske i biološke zagađivače. UV-C svetlost talasne dužine 315 nm urušava DNK/RNK virusa i drugih mikroorganizama, te sprečava njihovu dalju reprodukciju.

Ono što je posebno zanimljivo u vezi s TherapyAir® Smart-om, imajući u vidu vreme u kome živimo, jeste sertifikat nemačke laboratorije GUI, koji potvrđuje da ovaj uređaj neutrališe koronavirus!

MyIon

REVOLUCIONARNI REZULTATI NAUČNOG EKSPERIMENTA U LONDONU: NEGATIVNI JONI UNIŠTAVAJU VIRUSE U VAZDUHU! 2

Prenosivi prečišćivač vazduha – najnoviji visokotehnološki odgovor na COVID-19. MyIon je inovativni, patentirani prečišćivač vazduha koji možete da ponesete sa sobom bilo kad i bilo gde, a najefektivniji je kad se nosi oko vrata. Minimalističkih dimenzija, uređaj kontinuirano proizvodi impresivnih 18 miliona negativnih jona po cm3, po minutu, i sprečava da štetne materije poput virusa, alergena, PM čestica, dima i prašine dospeju u vaš respiratorni sistem.

Ovaj ultralak i kompaktan uređaj stvara zdravo okruženje u svakoj prilici (u školi, bolnici, restoranu, kancelariji, poslovnom prostoru, prodavnici, tržnom centru, teretani…). Uz Myion mobilni prečišćivač vazduha diše se bolje, podstiče se produktivnost i, što je najbitnije, živi se bolje i duže!

 

MyIonZ Pro

Baš kao i njegov prethodnik, MyIon, MyIonZ Pro koristi superiornu tehnologiju jonizacije vazduha, ali generiše neverovatnih 20 miliona negativnih jona po cm3, po minutu, što je oko 1000 puta više od koncentracije prirodnih jona u šumama! Na taj način, stvara se nevidljiva barijera koja sprečava ulazak bilo kakvih štetnih materija iz vazduha u respiratorni sistem.

Sama činjenica da MyIonZ Pro, osim zagađivača, eliminiše i bakterije i viruse iz vazduha govori o značaju ovog uređaja, kad je zaštita od koronavirusa u pitanju. Negativni joni, koje MyIonZ Pro generiše, vezuju se za patogene u vazduhu. Na taj način ih deaktiviraju, čineći ih bezopasnim.

Therapy Air linija prečišćivača vazduha – naše pravo na zdrav vazduh!

Naručite ONLINE – KLIKNITE OVDE

Оставите коментар