fbpx

MyIon Zepter: Najmanji prečišćivač vazduha na svetu koji se nosi oko vrata ION-01

MyIon Zepter: Najmanji prečišćivač vazduha na svetu koji se nosi oko vrata ION-01 2
Nevidljiva maska sačinjena od negativnih jona štiti od virusa, bakterija i polena.
 
 
Najmanji prečišćivač vazduha na svetu mogu da nose svi – od dece do odraslih.
 

Nosite i vi svoj MyIon gde god da krenete!

 
Zbog trenutne pandemijske situacije, a posebno zbog sve veće svesti o stepenu zagađenosti vazduha, sve više razmišljamo o tome šta zapravo udišemo i koje sve čestice i supstance dospevaju u naša pluća.
 
U vreme kada praktično možemo da vidimo vazduh, kada smo okruženi smogom, izduvnim gasovima, novim sojevima virusa i superbakterijama, pored sad već uobičajenih maski za lice, kako dodatno možemo da se zaštitimo od udisanja svih ovih štetnih čestica?
 
 
Kompanija Zepter, osnovana na viziji dizajniranja proizvoda koji poboljšavaju kvalitet života, kreirala je uređaj MyIon, koji koristi tehnologiju negativnih jona stvarajući time „nevidljivu masku“ koja efikasno štiti od čestica koje se prenose vazduhom, uključujući PM2.5, formaldehid, polen, dim, bakterije i viruse.
 
 
 

MyIon Zepter: Najmanji prečišćivač vazduha na svetu koji se nosi oko vrata ION-01 3

 
 
Uprkos reputaciji da je najmanji prečišćivač vazduha na svetu, MyIon je ipak veoma snažan u prečišćivanju vazduha oko glave.
 
 
Ovaj uređaj se nosi oko vrata i stvara 18 miliona negativnih jona, putem patentirane tehnologije – praktično 180 puta veću koncentraciju negativnih jona koja se uobičajeno nalazi u prirodi.
 
Ovaj roj jona se velikom brzinom „lepi“ za čestice u vazduhu, čime ih pretvara u veće i teže, i one brzo padaju na zemlju. U tom procesu se efikasno eliminišu štetne čestice i sprečava njihovo udisanje.
 
 
 
Joni su ključna komponenta jonizujuće tehnologije koja je poznata čak 100 godina. Negativni joni su nevidljive čestice bez mirisa i ukusa, a nastaju kada nemetalni molekuli, odnosno atomi „dobiju“ elektron, odnosno naelektrisanje. Prirodno se stvaraju u okruženjima kao što su planine, vodopadi i obale mora, a u velikim količinama se stvaraju posle kiše – ne kaže se bez razloga da „kiša pročišćava vazduh“.
 
 
 
S druge strane, MyIon uređaji stvaraju čak do 180 puta više negativnih jona uz pomoć svojih četkica od ugljeničnih vlakana. Ti negativni joni emituju se u prostoru oko vašeg lica i zbog svog negativnog naelektrisanja velikom brzinom se “zakače” za štetne čestice, čime ih pretvaraju u mnogo veće i teže čestice koje padaju na tlo i onemogućavaju njihovo udisanje.
 
 
MyIon uređaji su usaglašeni sa Evropskim CE regulativama i standardima o bezbednosti ozona i zračenja.
 
 
Ovu nevidljivu masku koja se nosi oko vrata mogu da nose svi, i deca i odrasli, i mršavi i gojazni.
 
MyIon Zepter: Najmanji prečišćivač vazduha na svetu koji se nosi oko vrata ION-01 4
 
 
Za više informacija i naručivanje posetite sajt:
 
 
 
🔷 MYION
 
LIČNI, MOBILNI PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA. ZA ZDRAV I ČIST VAZDUH UVEK I NA SVAKOM MESTU.
 
✅Lična zaštita od virusa, alergena, PM čestica i duvanskog dima
✅Generiše 18 miliona negativnih jona po cm3 stvarajući tako ✅nevidljivu barijeru
✅Baterija traje do 10 sati
✅USB punjenje
✅Garacija 2 godine
 
 
MyIon Zepter: Najmanji prečišćivač vazduha na svetu koji se nosi oko vrata ION-01 5
 
 

Оставите коментар