fbpx

MYION – Čuvar vašeg zdravlja u svakom koraku!

MYION - Čuvar vašeg zdravlja u svakom koraku! 2

Zamislite zaštitu koja je uvek uz vas, koja vam omogućava da dišete punim plućima bez obzira na nivo aerozagađenja. MYION je revolucionarni uređaj koji će vas osloboditi briga o štetnim česticama u vazduhu.

Ovaj mali, ali moćni uređaj nosi se oko vrata kao privesak i pruža neprekidnu zaštitu od štetnih čestica koje udišemo. Sa sposobnošću da neprekidno emituje preko 18 miliona negativnih jona po centimetru kubnom, MYION je vaš najbolji saveznik u borbi protiv aerozagađenja.

Zahvaljujući svojoj efikasnosti, MYION stvara zonu čistog vazduha u radijusu do 50 cm od uređaja, čuvajući vaša usta i oči od ulaska štetnih čestica. Baterija koja traje do 10 sati omogućava vam da se bezbrižno krećete kroz dan, a USB punjenje čini njegovu upotrebu još praktičnijom.

Sa MYION-om, dobijate ličnu zaštitu od svih vrsta zagađivača, alergena, patogena i drugih toksičnih materija iz vazduha. Ovaj uređaj nije samo deo vašeg aksesoara, već je neophodan dodatak vašem svakodnevnom životu.

Dostupan u elegantnim bojama – srebrnoj i roze, MYION je esencijalni dodatak koji će vam omogućiti da uživate u čistom vazduhu gde god da se nalazite.

Nabavite MYION i osigurajte svoje zdravlje već danas! Vaša pluća će vam biti zahvalna, a vi ćete imati mir uma znajući da ste zaštićeni od štetnih uticaja okoline.

 

KLIKNITE OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA

Ili naručite putem našeg kontakt obrasca:     

    Leave a Comment