fbpx

Zaštitite se sa MYION-om – nepremostivom preprekom za sve štetne čestice oko nas!

Zaštitite se sa MYION-om - nepremostivom preprekom za sve štetne čestice oko nas! 2

Da li želite disati čist vazduh pun vitalnosti i bez ikakvih opasnosti? Sada to možete postići uz inovativni MYION, kompaktni uređaj koji nosite na privesku oko vrata. Ovaj revolucionarni uređaj sprečava ulazak štetnih čestica u vaš sistem organa za disanje, čineći ga nezamenljivim zaštitarom vašeg zdravlja.

MYION neprekidno emituje preko 18 miliona negativnih jona po cm3, stvarajući snažno polje koje vezuje i ukrupnjava PM i druge opasne čestice poput alergena, virusa, bakterija, čađi i dima. Kada ove čestice budu obuhvaćene negativnim jonima, one će pasti što dalje od vašeg lica, pružajući vam miran i zdrav prostor za disanje.

Zahvaljujući impresivnoj zoni efikasnog delovanja, MYION štiti vas u radijusu do 50 cm od uređaja. Samo jedno punjenje omogućava vam 24 sata neprekidne zaštite od aerozagađenja, bez ikakvog napora.

MYION vam pruža:

✅ Ličnu zaštitu od zagađivača, alergena poput prašine, polena, dima, buđi, patogena kao što su bakterije i virusi, kao i drugih toksičnih materija iz vazduha!

✅ Generisanje neverovatnih 18 miliona negativnih jona po cm3 u samo jednom minutu, garantujući vam konstantno čist vazduh koji dišete.

✅ Bateriju koja traje do 10 sati, pružajući vam dugotrajnu zaštitu bez potrebe za stalnim punjenjem.

✅ Mogućnost USB punjenja, što znači da ćete uvek imati moćan saveznik u borbi protiv aerozagađenja.

Sada je vreme da MYION postane neodvojivi deo vašeg svakodnevnog aksesoara. Dostupan je u dve elegantne boje, srebrnoj i roze, prilagođavajući se vašem stilu i ukusu.

Zaštitite svoje disanje, osnažite svoje zdravlje i oslobodite se tereta zagađenog vazduha uz MYION. Ne dozvolite da vam štetne čestice ometaju kvalitet života – nabavite svoj MYION danas!

KLIKNITE OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA

Ili naručite putem naše kontakt obrasca:     

    Leave a Comment