fbpx

Oslobodite svoja pluća od zagađenja s MYION ZEPTER : Revolucionarni uređaj koji čisti vazduh oko vas!

Oslobodite svoja pluća od zagađenja s MYION ZEPTER : Revolucionarni uređaj koji čisti vazduh oko vas! 2

Dok šetate gradom, da li se osećate kao da je vazduh koji udišete sve više postao nepodnošljiv? Zagađenje je postalo nepremostiva prepreka za naša pluća, ali postoji rešenje! Upoznajte MYION – kompaktni uređaj koji će vas zaštititi od štetnih čestica vazduha, čineći ga svežijim i čistijim nego ikad pre.

MYION je inovativan i praktičan uređaj koji možete nositi kao privesak oko vrata. Kompaktne veličine, ovaj moćni uređaj neprekidno emituje preko 18 miliona negativnih jona po cm3. Ali šta to tačno znači? To znači da MYION veže i ukrupnjava PM i druge opasne čestice poput alergena, virusa, bakterija, čađi i dima, sprečavajući ih da dospeju do vaših pluća. Ove štetne čestice padaju pod težinom i ostaju što dalje od vašeg lica, čineći vazduh oko vas svežijim i čišćim.

Zona efikasnog delovanja MYION-a prostire se čak do 50 cm od uređaja, pružajući vam neprekidnu zaštitu od aerozagađenja. Samo jedno punjenje obezbeđuje vam čak 24 sata zaštite! Baterija uređaja traje do 10 sati, a možete je jednostavno napuniti putem USB priključka.

MYION je vaš lični štit od zagađivača – prašine, polena, dima, buđi, bakterija, virusa i drugih toksičnih materija koje vrebaju u vazduhu. Sa ovim revolucionarnim uređajem, možete disati punim plućima, bez straha od negativnih uticaja okoline.

Ne dozvolite da vazduh koji udišete utiče na vaše zdravlje i blagostanje. MyIon je tu da vam pomogne! Ovaj esencijalni aksesoar je dostupan u dve elegantne boje – srebrnoj i roze. Oslobodite svoja pluća od zagađenja i uživajte u svežem vazduhu uz MYION!

KLIKNITE OVDE DA SAZNATE VIŠE

Ili naručite putem našeg kontakt obrasca:     

     

    Myion Zepter

    Leave a Comment