fbpx

Therapy Air Smart – najefikasniji sistem za prečišćavanje vazduha nove generacije!

Therapy Air Smart - najefikasniji sistem za prečišćavanje vazduha nove generacije! 2

Napredak tehnologije danas nam omogućava da se brinemo o kvalitetu vazduha u našem domu na potpuno nov način. Kada govorimo o inovacijama u oblasti prečišćavanja vazduha, Therapy Air Smart je najefikasniji sistem najnovije generacije koji je spreman da zadovolji sve vaše potrebe.

Therapy Air Smart donosi revolucionarnu kombinaciju naprednih tehnologija kako bi obezbedio čist, svež i zdrav vazduh u vašem domu. Ovo nije običan uređaj za prečišćavanje vazduha; ovo je „all in one“ sistem koji spaja tri ključne komponente: HEPA tehnologiju, negativne jone i UV-C svetlost.

Zašto je Therapy Air Smart toliko poseban? Zepter prećišćivač vazduha

Počnimo od HEPA tehnologije. HEPA filteri su dokazano efikasni u uklanjanju štetnih čestica iz vazduha, uključujući prašinu, polen, alergene i mikrobe. Therapy Air Smart ide korak dalje i koristi napredne HEPA filtere kako bi uklonio čak 99,9% ovih zagađujućih elemenata iz vašeg okoline.

Ovaj uređaj takođe emituje neverovatnih 5.000.000 negativnih jona po cm3. Negativni joni igraju ključnu ulogu u poboljšanju kvaliteta vazduha, jer pomažu da se čestice koje su preostale nakon procesa filtracije neutrališu. Ovi joni čiste vazduh i omogućavaju vam da dišete lako, bez brige o štetnim česticama koje vrebaju u vašem domu.

Ali to nije kraj prednosti Therapy Air Smart-a. Ovaj uređaj takođe koristi UV-C svetlost, dodatnu barijeru u borbi protiv patogena i mikroba.

UV-C svetlost efikasno uništava viruse, bakterije i druge štetne organizme, čineći vaš vazduh sigurnijim nego ikad pre.

Sofisticiran dizajn Therapy Air Smart uređaja čini ga ne samo efikasnim, već i privlačnim dodatkom vašem domu. Sa pametnim displejem i ambijentalnim svetlom, ovaj uređaj se lako uklapa u bilo koji enterijer, dodajući mu futuristički izgled.

I ne zaboravimo na garanciju od 7 godina! Therapy Air Smart dolazi sa potpunom sigurnošću da će vaša investicija biti zaštićena i da ćete uživati u čistom vazduhu godinama unapred.

Sada, više nego ikad pre, briga o kvalitetu vazduha u vašem domu je od suštinskog značaja. Therapy Air Smart vam omogućava da to postignete na najefikasniji način moguć, sa kombinacijom HEPA tehnologije, negativnih jona i UV-C svetlosti. Dajte svom domu najbolje što možete i udahnite čist, svež vazduh uz Therapy Air Smart!

Za više informacija ili naručivanje popunite našu kontakt formu.  Naš operater će vas pozvati u najkraćem mogućem roku.


    Оставите коментар