fbpx

MyIon – Revolucionarno rešenje za čist vazduh koji dišemo!

MyIon - Revolucionarno rešenje za čist vazduh koji dišemo! 2

Zagađenje vazduha postaje sve veći problem u našim gradovima. Ali sada, uz MyIon, imate moć da se suprotstavite ovom neprijatelju! MyIon je inovativan, kompaktan uređaj koji će vam omogućiti da udišete svež i čist vazduh gde god da se nalazite.

Ovaj genijalni uređaj nosi se na privesku oko vrata i štiti vaše disajne organe od štetnih čestica. Neprestano emituje preko 18 miliona negativnih jona po cm3, stvarajući nevidljivi štit koji veže i ukrupnjava PM i druge opasne čestice poput alergena, virusa, bakterija, čađi i dima. Kao rezultat toga, ove štetne čestice padaju daleko od vašeg lica, čineći vaše disanje čistim i bezbednim.

Zona efikasnog delovanja MyIona prostire se do 50 cm od uređaja, pružajući vam ličnu zaštitu gde god da se nalazite. A sa samo jednim punjenjem, MyIon vam pruža 24 sata neprekidne zaštite od aerozagađenja. Nema više kompromisa kada je u pitanju kvalitet vazduha koji udišete!

MyIon - Revolucionarno rešenje za čist vazduh koji dišemo! 3

Evo zašto treba da odmah nabavite svoj MyIon:

✅ Lična zaštita od zagađivača, alergena, patogena i drugih toksičnih materija iz vazduha!

✅ Generiše neverovatnih 18 miliona negativnih jona po cm3 u samo jednom minutu!

✅ Baterija traje do 10 sati, pružajući vam dugotrajnu zaštitu bez prekida!

✅ Punite ga jednostavno putem USB-a, za brzu i praktičnu upotrebu!

Ne dozvolite da vazduh koji dišete ugrožava vaše zdravlje. MyIon je tu da vam pruži potpunu zaštitu i osigura da udišete samo čist vazduh. Dostupan je u dve elegantne boje – srebrnoj i roze – tako da možete izabrati onu koja odgovara vašem stilu.

Neka MyIon postane esencijalni deo vašeg aksesoara i oslobodite se briga o kvalitetu vazduha. Nabavite svoj MyIon danas i udahnite svežinu i čistotu gde god da se nalazite!

KLIKNITE OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA

Ili naručite putem našeg kontakt obrasca:    Leave a Comment