fbpx

Zagađenost vazduha – drugi uzrok smrti u Zrenjaninu!

Zagađenost vazduha - drugi uzrok smrti u Zrenjaninu!

Zagađenost vazduha – drugi uzrok smrti u Zrenjaninu!

 

Predstavnik zrenjaninske neformalne grupe „Stop kafileriji“ Gojkan Stojinović izjavio je da su prema statističkim podacima, zagađenost vazduha, odnosno bolesti respiratornog trakta, drugi uzrok smrtnosti u Zrenjaninu.

 

On je upozorio da Zrenjanin navodno ima tri merna mesta za aerozagadjenje, ali da na interaktivnoj mapi sajta Agencije za zaštitu životne sredine nema nijednog.

 

„Naša inicijativa ide u nekoliko pravaca u ovom trenutku, ali jedan od osnovnih je prikupljanje potpisa za peticiju da Zrenjanin dobije više mernih mesta. Pored buduće fabrike guma trebalo bi da počne sa radom niz drugih hemijskih fabrika koje puštaju različite doze misije u vazduh“, rekao je Stojinović.

 

Vazduh ne mora biti opasan po život kada je tu najbolji prečišćivač vazduha i najbolji jonizator vazduha – BEZ KONKURENCIJE! – Therapy Air iOn

preciscivac vazduha jonizator vazduha therapy air ion zagadjenost vazduha

Therapy Air iOn tehnološki je superioran i najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu po oceni nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016. 2019. i 2020. godina).

 

Jedinstveni petostepeni sistem najsavremenijih filtera efikasno eliminiše 99,99% zagađujućih čestica iz vazduha, viruse, bakterije, alergene i toksične materije.

 

Ovaj aparat nije samo običan prečiščivač, već i jonizator vazduha koji proizvodi 220.000 negativnih jona po cm3. Negativni joni uništavaju viruse i bakterije i jačaju naš imuni sistem.

 

Pouzdan način da obezbedite čist vazduh u zatvorenim prostorima je Zepter prečiščivač vazduha.

 

Therapy Air iOn, koji:

  • Uklanja najsitnije čestice prašine, uključujući PM 10 i PM 2.5
  • Naučno je potvrđeno i sertifikovano (GUI sertifikat,Nemačka 2020) da Therapy Air iOn uklanja najsitnije čestice iz vazduha uključujući finu prašinu, bakterije i viruse – naročito one koji se prenose kapljičnim putem kao što je SARS-CoV-2, odnosno korona virus.
  • Eliminiše sve toksične gasove koji dolaze iz spoljašnje i unutrašnje sredine
  • Uništava alergene iz vazduha (Alergy – friendly product sertifikat iz Poljske, predstavlja zvaničnu potvrdu da Therapy Air iOn eliminiše sve organske i neorganske alergene iz vazduha)
  • Uništava mikrobe, grinje i spore buđi
  • Neutrališe duvanski dim

 

Detaljnije o ovom premium proizvodu možete pogledati na sajtu OVDE

 

Оставите коментар