fbpx

DVE NEDELJE NIJE MOGLO DA SE DIŠE! Alarmantni podaci o zagađenju vazduha

Predstavljamo vam Therapy Air iOn patentirani prečišćivač vazduha i jonizator vazduha.

U ovom gradu u Srbiji DVE NEDELJE NIJE MOGLO DA SE DIŠE! Alarmantni podaci o zagađenju vazduha

 

U periodu od prvog do dvadesetog novembra, 13 dana je bila prekoračena koncentracija frakcije PM10 suspendovanih čestica u vazduhu.

 

Kako je saopšteno iz Odseka za zaštitu životne sredine, po indeksu kvaliteta, vazduh u Kraljevu bio je tri dana u kategoriji – jako zagađen, a deset dana u kategoriji zagađen.

 

Preporučuje se izbegavanje fizičke aktivnosti u spoljašnjoj sredini, skraćivanje boravka na otvorenom i preusmeravanje obavljanja uobičajenih aktivnosti u zatvoreni prostor dok se ne poboljša kvalitet vazduha.

 

Preporuke se odnose na celokupnu populaciju, a posebno na osetljive grupe – starije osobe, decu i osobe sa oboljenjima srca i pluća – navodi se u saopštenju.

 

Kako da se zaštitimo i obezbedimo zdrav vazduh u zatvorenim prostorijama u kojima boravimo?

 

Predstavljamo vam Therapy Air iOn – patentirani prečišćivač vazduha i jonizator vazduha.

 

Plašimo se sudara korone i gripa, ali u Srbiji se upravo dešava JOŠ GORA KOMBINACIJA koja utiče na porast smrtnosti od kovida! pm cestice korona virus aerozagadjenje zagadjen vazduh

 

Petostepeni sistem moćnih filtera uklanja 99,99% patogena i otrovnih čestica iz vazduha – PM2.5 i PM10, viruse, bakterije i toksične supstance.

 

Dokazano eliminiše mikroorganizme iz vazduha (sertifikat GUI, Nemačka, 2020) – najsitnije čestice kao što su fina prašina, bakterije, grinje i virusi – kao što je SARS- COV-2, odnosno korona virus.

 

Sertifikat korona virus GUI lab Zepter Therapy Air Ion preciscivac vazduha corona virus

 

Prema istraživanju nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016, 2019, 2020) proglašen je najboljim prečišćivačem vazduha na svetu.

 

Therapy Air iOn je 3 puta proglašen za najbolji prečišćivač vazduha - od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

 

Najnoviji sertifikat iz Poljske, Alergy – friendly product predstavlja zvaničnu potvrdu da Therapy Air iOn eliminiše sve organske i neorganske alergene iz vazduha. Posebno se preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima tako i deci.

 

sertifikat therapy air ion alergije preciscivac vazduha jonizator

 

Garancija na Therapy Air iOn je 5 godina.

 

Naručite aparat OVDE

Оставите коментар