fbpx

STOP zagađenom vazduhu = STOP korona virusu

korona virus ili cist vazduh - preciscivac vazduha therapy air ion sertifikat

Povećano zagađenje vazduha olakšava širenje koronavirusa!

 

Studija objavljena u eminentnom medicinskom časopisu Cardiovascular Research koji objavljuje Evropsko udruženje kardiologa potvrđuje da dugotrajna izloženost zagađenom vazduhu povećava smrtnost od Covid-19 za čak 15% u celom svetu.

 

U Evropi, taj procenat je i do 20%, u Americi oko 17%, dok je u Aziji 27%. Ovi podaci su zaista alarmantni, kao i crni bilans na nivou Srbije, gde je od početka pandemije od koronavirusa preminulo više od hiljadu ljudi.

 

Da li znate kako se prenosi koronavirus?

 

Koronavirus se širi vazduhom, posebno u zatvorenim prostorijama gde vazduh slabo cirkuliše i gde se virus najduže zadržava.

 

Naučnici tvrde da važnu ulogu u prenošenju koronavirusa imaju aerosoli – sićušne čestice koje ostaju da lebde u vazduhu nakon što ih zaražena osoba izbaci iz sebe disanjem, govorom, kijanjem ili kašljanjem.

STOP zagađenom vazduhu = STOP corona virusu

Što je duže vreme izbacivanja čestica iz usne duplje i što je veći napor, odnosno jačina propulzije (vikanje, pevanje i sl.) to je veći naboj virusa u vazduhu.

 

U najgorem slučaju, osoba sa Covid-19 oslobađa 1.500 zaraznih doza vikanjem ili pevanjem u zatvorenom prostoru u trajanju od sat vremena.

 

A ako se, na primer, dva sata provede u učionici sa zaraženim nastavnikom, a da se ne preduzmu mere za suzbijanje broja aerosola, postoji rizik da se zarazi 12 učenika.

 

Kako biste obezbedili sebi 99,9% čist vazduh u svim zatvorenim prostorijama, kako u vašim domovima, tako i u kancelarijama, jedino pravo rešenje je Therapy Air iOn, jedinstven sistem za prečišćavanje, koji će u jednoj minuti prečistiti čak 6 metara kubnih vazduha i eliminisati virus.

 

Therapy Air iOn – patentirani prečišćivač i jonizator vazduha.

 

Plašimo se sudara korone i gripa, ali u Srbiji se upravo dešava JOŠ GORA KOMBINACIJA koja utiče na porast smrtnosti od kovida! pm cestice korona virus aerozagadjenje zagadjen vazduh

 

Petostepeni sistem moćnih filtera uklanja 99,99% patogena i otrovnih čestica iz vazduha – PM2.5 i PM10, viruse, bakterije i toksične supstance.

 

Dokazano eliminiše mikroorganizme iz vazduha (sertifikat GUI, Nemačka, 2020) – najsitnije čestice kao što su fina prašina, bakterije, grinje i virusi – kao što je SARS- COV-2, odnosno korona virus.

 

Sertifikat korona virus GUI lab Zepter Therapy Air Ion preciscivac vazduha corona virus

 

Prema istraživanju nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016, 2019, 2020) proglašen je najboljim prečišćivačem vazduha na svetu.

 

Therapy Air iOn je 3 puta proglašen za najbolji prečišćivač vazduha - od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

 

Najnoviji sertifikat iz Poljske, Alergy – friendly product predstavlja zvaničnu potvrdu da Therapy Air iOn eliminiše sve organske i neorganske alergene iz vazduha. Posebno se preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima tako i deci.

 

sertifikat therapy air ion alergije preciscivac vazduha jonizator

 

Garancija na Therapy Air iOn je 5 godina.

Therapy Air iOn prečišćava prostorije do 130m2.

Naručite aparat OVDE

Оставите коментар