fbpx

Pevačica Seka Aleksić otkrila kako se zarazila koronom i za koji prečišćivač vazduha se SADA odlučila – zbog sigurnosti porodice!

seka aleksic zepter therapy air ion preciscivac vazduha jonizator korona virus

NISAM SVUDA NOSILA MASKU, A TREBALO JE: Pevačica Seka Aleksić otkrila kako se zarazila koronom i za koji prečišćivač vazduha se SADA odlučila – zbog sigurnosti porodice!

 

PEVAČICA Seka Aleksić koja je preležala koronu, priznala je da nije redovno nosila masku, te smatra da se tako i zarazila, pa je i zamolila sve da je redovno nose.

 

seka aleksic preciscivac vazduh therapy air ion zepter jonizator

 

– Drugari, imali smo kovid i u našem slučaju simptomi su bili blagi samo kod mene, a Veljko nije imao nijedan! Zbog odgovornosti, porodice i ljudi koji žive kod nas testirali smo se po savetu naših lekara i tako smo saznali da smo pozitivni! Bogu hvala i našim lekarima koji su se nesebično davali brzo smo se oporavili. Molim sve vas da budete odgovorni, da nosite maske (ja baš i nisam nosila svuda, a trebalo je) da pijete dosta vitamina… – napisala je Seka svojim pratiocima na Instagramu.

 

Nakon toga Seka Aleksić se odlučila da kupi prečišćivač vazduha koji je sertifikovan da eliminiše korona virus!

 

seka aleksic korona virus preciscivac vazduh therapy air ion zepter jonizator

– Dragi moji, već duže vreme planiramo da kupimo prečišćivač vazduha. Dobili smo dosta preporuka ali odabir je bio lak.

 

Izabrali smo Zepter-ov Therapy Air iOn, koji je i zvanično proglašen najboljim prečišćivačem vazduha u Nemačkoj.- piše Seka Aleksić na svom Instagramu.

 

– Ima 5-stepeni sistem filtera koji uklanja 99.99% patogena i otrovnih čestica iz vazduha – uklanja PM2.5 i PM10, sve viruse, bakterije, alergene, duvanski dim i toksične gasove.

Dobio je i zvanični sertifikat da eliminiše koronavirus iz vazduha!

 

Ono što ga takođe izdvaja od drugih prečišćivača vazduha je garancija u trajanju od čak 5 godina.- rekla je Seka.

 

– Ovaj uređaj je sve ono što mojoj porodici treba za potpuno čist i zdrav vazduh, svaki dan tokom cele godine. Mi smo za sada kupili dva aparata i prezadovoljni smo.

 

 

 

Petostepeni sistem moćnih filtera uklanja 99,99% patogena i otrovnih čestica iz vazduha – PM2.5 i PM10, viruse, bakterije i toksične supstance.

 

Dokazano eliminiše mikroorganizme iz vazduha (sertifikat GUI, Nemačka, 2020) – najsitnije čestice kao što su fina prašina, bakterije, grinje i virusi – kao što je SARS- COV-2, odnosno korona virus.

 

Sertifikat korona virus GUI lab Zepter Therapy Air Ion preciscivac vazduha corona virus

 

Prema istraživanju nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016, 2019, 2020) proglašen je najboljim prečišćivačem vazduha na svetu.

 

Therapy Air iOn je 3 puta proglašen za najbolji prečišćivač vazduha - od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

 

Najnoviji sertifikat iz Poljske, Alergy – friendly product predstavlja zvaničnu potvrdu da Therapy Air iOn eliminiše sve organske i neorganske alergene iz vazduha. Posebno se preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima tako i deci.

 

sertifikat therapy air ion alergije preciscivac vazduha jonizator

 

Garancija na Therapy Air iOn je 5 godina.

 

Naručite aparat OVDE

Оставите коментар