fbpx

Zagadjenje vazduha

zagadjenje vazduha korona virus therapy air ion preciscivac vazduha zepter jonizator

Zagadjenje vazduha u Srbiji i svetu

 

Poslednjih meseci više nego pre ulažemo trud u higijenu ruku i tela, kao i svojih domova – redovno brišemo prašinu, ribamo sanitarije, podove… Ali, šta je sa vazduhom?

 

Iako nevidljivi, brojni mikroorganizmi prenose se upravo vazduhom i zato bi trebalo posebnu pažnju posvetiti ovom problemu, za koji postoji rešenje.

 

Prema istraživanju Svetske zdravstvene organizacije, iako to najčešće ne osetimo čulom mirisa, vazduh u zatvorenim prostorima zapravo može biti od dva do čak pet puta zagađeniji od onog napolju.

No, ko su ti „neprijatelji” koji narušavaju mikroklimu našeg doma?

 

Od spoljašnjih uticaja, tu su svakako najopasniji spoljašnje zagađenje, smog, kao i sitne čestice prašine koje nam ulaze svaki put kada otvorimo prozor i nakupljaju se na svim površinama, ali i polen koji kod mnogih izaziva burne alergijske reakcije.

 

Međutim, postoje i faktori zagađenja kojima mi sami nesvesno doprinosimo – na odeći i obući unosimo bakterije i viruse, koristimo nameštaj i uređaje napravljene od materijala koji u sebi sadrže različite štetne materije.

 

Neprijatelji svežine kućnog vazduha su i kućna hemija, dlake kućnih ljubimaca, grinje, buđ na sanitarijama ili hrani, duvanski dim i drugi neprijatni mirisi, pa čak i priprema hrane, posebno ukoliko namirnice pržimo.

 

Kada se uzme u obzir činjenica da tokom jeseni i zime u zatvorenom prostoru provodimo ponekad čak i više od 90% svog vremena, jasno je da bi trebalo da preduzmemo nešto što će nam pomoći da vazduh koji dišemo bude najboljeg mogućeg kvaliteta.

 

Therapy Air Ion – napredna tehnologija u borbi protiv bakterija, virusa, toksina i alergena u vazduhu!

 

Šta je Therapy Ari Ion i čemu on služi?

 

Plašimo se sudara korone i gripa, ali u Srbiji se upravo dešava JOŠ GORA KOMBINACIJA koja utiče na porast smrtnosti od kovida! pm cestice korona virus aerozagadjenje zagadjen vazduh

 

Therapy Air iOn je patentirani, jedinstven prečišćivač vazduha i generator negativnih jona sa petostepenim sistemom moćnih filtera koji uklanja 99,9% patogena i otrovnih čestica iz vazduha – PM2.5 i PM10, razne toksične supstance, bakterije i viruse.

 

Ovaj uređaj za prečišćavanje i jonizovanje vazduha u sebe praktično „uvlači” štetne čestice i mikroorganizme iz naše sredine, i na taj način uklanja brojne opasne materije koje se prenose vazduhom.

therapy air ion 5 filtera antistaticki antialergijski hepa antibakterisjki filter od aktivog uglja

Takođe, Therapy Air Ion smanjuje prašinu u kući, a uklanja i opasne čestice iz duvanskog dima.

 

zagadjenost duvanski dim pusenje u kuci deca

 

Ovaj 2 u jedan uređaj, prečišćivač i jonizator vazduha, je izuzetno koristan za sve članove porodice, a posebno u onim domaćinstvima u kojima ima beba ili ljudi koji pate od alergija.

 

Brojne studije pokazale su da prečišćivač vazduha/jonizator može biti i velika pomoć u eliminaciji bakterija i virusa.

 

U aprilu ove godine, prestižna nemačka laboratorija GUI lab, izdala je sertifikat koji dokazuje da Therapy Air iOn eliminiše čak i SARS-CoV-2, odnosno koronavirus iz vazduha.

 

Sertifikat korona virus GUI lab Zepter Therapy Air Ion preciscivac vazduha corona virus

 

Ovaj aparat je 3 puta do sada proglašen za najbolji prečišćivač vazduha od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

 

Therapy Air iOn je 3 puta proglašen za najbolji prečišćivač vazduha - od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

Još jedan sertifikat stigao je ove godine iz Poljske (sertifikat Allergy-Friendly product). Naime, Therapy Air® iOn se preporučuje svim zdravim osobama, a posebno osobama koje su sklone alergijama ili pate od astme i drugih hroničnih oboljenja.

 

sertifikat therapy air ion alergije preciscivac vazduha jonizator

 

Therapy Air iOn prečišćava prostorije do 130m2.

 

Garancija na Therapy Air iOn je 5 godina.

Naručite aparat OVDE

Оставите коментар