fbpx

POZNAT TAČAN UZROK ZAGAĐENJA VAZDUHA U SRBIJI! Šta mi udišemo, KATASTROFA!

POZNAT TAČAN UZROK ZAGAĐENJA VAZDUHA U SRBIJI! Šta mi udišemo, KATASTROFA! 2
Tokom jučerašnjeg dana prekoračenje graničnih dnevnih vrednosti emisija PM10 suspendovanih čestica je u izmereno u Novom Sadu, Beočinu, Beogradu, Valjevu, Kragujevcu, Kosjeriću, Popovcu, Čačku, Užicu, Nišu, Novom Pazaru, Pirotu.
Početak grejene sezone nedvosmisleno utiče na prisutno zagađenje vazduha, imajući u vidu da upotreba individualnih ložišta i toplana toplotne snage manje od 50 MW na godišnjem nivou doprinose ukupnoj emisiji PM10 suspendovanih čestica u udelu od 65 odsto, a PM2.5 suspendovanih čestica u udelu od 80 odsto, navedeno je u saopštenju Agenciju za zaštitu životne sredine.
Povišenim vrednostima doprinose i aktuelne vremenske prilike, jer stagnacija vazduha u najnižem sloju atmosfere, uslovljena odsustvom vetra i pojavom izražene prizemne inverzije, sprečava prirodno razblaženje emitovanih zagađujućih materija.
Kao i prethodnih dana, ni tokom jučerašnjeg prekoračenja graničnih vrednosti koncentracija sumpordioksida, azotdioksida, ugljenmonoksida i ciljne vrednosti prizemnog ozona nisu zabeležena ni na jednom mernom mestu.
Tako je na društvenim mrežama sve više onih koji se interesuju za prečišćivače vazduha koje bi mogli da kupe za svoje prostorije. Ipak, ima i onih koji su posegli za korišćenjem prenosivih personalnih rešenja. U pitanju su mali uređaji koji se mogu nositi svuda pa i napolju.
Naime, reč je o malom prenosivom aparatu koji korisnici mogu da nose svuda sa sobom, kao ogrlicu.
MyIon je zapravo mini prenosni prečišćivač vazduha, koji proizvodi kompanija Zepter. Iako deluju da je toliko mali i lagan, da može da ga čak i deca bez napora nose oko vrata, ovaj jonizator – prečišćivač vazduha je zapravo vrlo moćan.
Zepter ogrlica – MyIon – koristi tehnologiju negativnih jona stvarajući time „nevidljivu masku“ koja efikasno štiti od čestica koje se prenose vazduhom, uključujući PM2.5, formaldehid, polen, dim, bakterije i viruse.
Myion, lični prenosivi prečišćivač vazduha stvara bezbedno okruženje u svakoj prilici, u tržnim centrima, koncertnim, pozorišnim i bioskopskim salama, na proslavama, tj. svuda gde je velika koncentracija ljudi i veća mogućnost od zaraze. Osim toga preporučuje se da se nosi u sportskim salama, kancelarijama i čekaonicama gde je veliki protok ljudi. Takođe u javnom saobraćaju i taksiju, pa je pogodan za decu u vrtićima.
MyIon vas štiti od sitnih čestica, kao što su prašina, polen, bakterije, buđ i virusi, koje su često veoma opasne za zdravlje. Negativni joni prečišćavaju vazduh tako što kao magnet privlače zagađujuće čestice, formirajući nove, veće čestice koje zbog svoje težine padaju van naše zone disanja.
Na taj način, uređaj ’izbacuje’ ove štetne čestice iz vašeg neposrednog okruženja i stvara čistiji i zdraviji vazduh za disanje.
Uz MyIon uredjaj, koji nosite oko vrata, čist i zdrav vazduh će Vas pratiti u svakom trenutku i na svakom mestu!
🔷 MYION
POZNAT TAČAN UZROK ZAGAĐENJA VAZDUHA U SRBIJI! Šta mi udišemo, KATASTROFA! 3
✅ Lična zaštita od zagađivača, alergena (prašine, polena, dima, buđi…), patogena (bakterija i virusa) i drugih toksičnih materija iz vazduha!
✅ Generiše 18 miliona negativnih jona po cm3, u minutu!
✅ Baterija traje do 10 sati!
✅ USB punjenje!
Neka MyIon postane esencijalni deo Vašeg aksesoara, dostupan u dve boje: srebrnoj i roze.
0641102380
🔷 THERAPY AIR ION
POZNAT TAČAN UZROK ZAGAĐENJA VAZDUHA U SRBIJI! Šta mi udišemo, KATASTROFA! 4
PO OCENI NEMAČKIH STRUČNJAKA NAJBOLJI PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA NA SVETU ZA 2019, 2020, 2021. GODINU.
✅Sistem moćnih filtera uklanja 99,9% zagađivača iz vazduha – PM2.5 i PM10, viruse, bakterije, alergene i toksične supstance
✅Jedini prečišćivač sa sertifikatom da eliminiše SARS-CoV-2 iz vazduha (GUI – lab Nemačka)❗️
✅Emituje 1.236.000 negativnih jona po cm3
✅Slim dizajn i lako prenosiv
✅Garancija 7 godina
🔷 THERAPY AIR SMART – NAJEFIKASNIJI SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA NAJNOVIJE GENERACIJE
POZNAT TAČAN UZROK ZAGAĐENJA VAZDUHA U SRBIJI! Šta mi udišemo, KATASTROFA! 5
👉Superioran „all in one“ sistem za filtriranje vazduha – spoj dokazane HEPA tehnologije, snage negativnih jona i UV-C svetlosti
👉Uklanja 99,9% štetnih čestica, patogena i zagađujućih gasova iz vazduha
👉Emituje 5.000.000 negativnih jona po cm3
👉UV svetlost – dodatna barijera
👉Sofisticiran dizajn
👉Pametni displej i ambijentalno svetlo
👉Garancija 5 godina

Оставите коментар