fbpx

NISU UGROŽENA SAMO PLUĆA: Beograd trenutno najzagađeniji grad u Evropi, a dr Kamenov govori o posledicama na zdravlje

NISU UGROŽENA SAMO PLUĆA: Beograd trenutno najzagađeniji grad u Evropi, a dr Kamenov govori o posledicama na zdravlje 2
Nivo zagađenosti vazduha u Beogradu okarakterisan je kao opasan po zdravlje stanovnika, a merne stanice koje beleže kvalitet vazduha prikazuju drastično uvećano prisustvo PM čestica.
Zagađenost vazduha utiče na zdravlje svih kategorija stanovništva, a posebo za osetljive grupe kao što su trudnice, deca, hronični bolesnici i starije osobe.
Borislav Kamenov doktor medicinskih nauka iz oblasti imunologije i eksperimentalne hematologije tvrdi da ni jedan organ ili organski sistem u čovekovom organizmu nije pošteđen štetnog uticaja otrova iz spoljne sredine.
„Zagađenje vazduha je jednako štetno kao trovanje hranom, da li otrov uđe preko pluća ili preko usta, nije bitna razlika. Zagađenje vazduha ne samo da oštećuje pluća, već i sve druge organe i pravi hronične bolesti – neko će da dobije astmu, neko će da dobije hroničnu plućnu bolest, povišen priritisak, oštećenje srca, autoimune bolesti… Kada kašaljemo znači da je odmakla stvar. Maska ima slab efekat. Kada nosite masku imate manjak kiseonika“, rekao je doktor Kamenov koji je i istakao da jak imunitet od presudne važnosti za zdravlje organizma.
Tako je na društvenim mrežama sve više onih koji se interesuju za prečišćivače vazduha koje bi mogli da kupe za svoje prostorije. Ipak, ima i onih koji su posegli za korišćenjem prenosivih personalnih rešenja. U pitanju su mali uređaji koji se mogu nositi svuda pa i napolju.
Naime, reč je o malom prenosivom aparatu koji korisnici mogu da nose svuda sa sobom, kao ogrlicu.
MyIon je zapravo mini prenosni prečišćivač vazduha, koji proizvodi kompanija Zepter. Iako deluju da je toliko mali i lagan, da može da ga čak i deca bez napora nose oko vrata, ovaj jonizator – prečišćivač vazduha je zapravo vrlo moćan.
Zepter ogrlica – MyIon – koristi tehnologiju negativnih jona stvarajući time „nevidljivu masku“ koja efikasno štiti od čestica koje se prenose vazduhom, uključujući PM2.5, formaldehid, polen, dim, bakterije i viruse.
Myion, lični prenosivi prečišćivač vazduha stvara bezbedno okruženje u svakoj prilici, u tržnim centrima, koncertnim, pozorišnim i bioskopskim salama, na proslavama, tj. svuda gde je velika koncentracija ljudi i veća mogućnost od zaraze. Osim toga preporučuje se da se nosi u sportskim salama, kancelarijama i čekaonicama gde je veliki protok ljudi. Takođe u javnom saobraćaju i taksiju, pa je pogodan za decu u vrtićima.
MyIon vas štiti od sitnih čestica, kao što su prašina, polen, bakterije, buđ i virusi, koje su često veoma opasne za zdravlje. Negativni joni prečišćavaju vazduh tako što kao magnet privlače zagađujuće čestice, formirajući nove, veće čestice koje zbog svoje težine padaju van naše zone disanja. Na taj način, uređaj ’izbacuje’ ove štetne čestice iz vašeg neposrednog okruženja i stvara čistiji i zdraviji vazduh za disanje.
Uz MyIon uredjaj, koji nosite oko vrata, čist i zdrav vazduh će Vas pratiti u svakom trenutku i na svakom mestu!
🔷 MYION
NISU UGROŽENA SAMO PLUĆA: Beograd trenutno najzagađeniji grad u Evropi, a dr Kamenov govori o posledicama na zdravlje 3
✅ Lična zaštita od zagađivača, alergena (prašine, polena, dima, buđi…), patogena (bakterija i virusa) i drugih toksičnih materija iz vazduha!
✅ Generiše 18 miliona negativnih jona po cm3, u minutu!
✅ Baterija traje do 10 sati!
✅ USB punjenje!
Neka MyIon postane esencijalni deo Vašeg aksesoara, dostupan u dve boje: srebrnoj i roze.
🔷 THERAPY AIR ION
NISU UGROŽENA SAMO PLUĆA: Beograd trenutno najzagađeniji grad u Evropi, a dr Kamenov govori o posledicama na zdravlje 4
PO OCENI NEMAČKIH STRUČNJAKA NAJBOLJI PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA NA SVETU ZA 2019, 2020, 2021. GODINU.
✅Sistem moćnih filtera uklanja 99,9% zagađivača iz vazduha – PM2.5 i PM10, viruse, bakterije, alergene i toksične supstance
✅Jedini prečišćivač sa sertifikatom da eliminiše SARS-CoV-2 iz vazduha (GUI – lab Nemačka)❗️
✅Emituje 1.236.000 negativnih jona po cm3
✅Slim dizajn i lako prenosiv
✅Garancija 7 godina
🔷 THERAPY AIR SMART – NAJEFIKASNIJI SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA NAJNOVIJE GENERACIJE
NISU UGROŽENA SAMO PLUĆA: Beograd trenutno najzagađeniji grad u Evropi, a dr Kamenov govori o posledicama na zdravlje 5
👉Superioran „all in one“ sistem za filtriranje vazduha – spoj dokazane HEPA tehnologije, snage negativnih jona i UV-C svetlosti
👉Uklanja 99,9% štetnih čestica, patogena i zagađujućih gasova iz vazduha
👉Emituje 5.000.000 negativnih jona po cm3
👉UV svetlost – dodatna barijera
👉Sofisticiran dizajn
👉Pametni displej i ambijentalno svetlo
👉Garancija 5 godina

Оставите коментар