fbpx

Revolicionarni MyIon : Nepremostiva prepreka zagađenom vazduhu oko nas!

Revolicionarni MyIon : Nepremostiva prepreka zagađenom vazduhu oko nas! 2

Imate li ikada osećaj da je vazduh koji udišete sve zagađeniji i da je teško disati? Upoznajte MyIon, inovativan, kompaktan uređaj koji menja igru! Ovaj neverovatan uređaj, koji se nosi na privesku oko vrata, sprečava ulazak štetnih čestica u vaš sistem organa za disanje.

MyIon neprekidno emituje preko 18 miliona negativnih jona po cm3, stvarajući nepremostivu barijeru protiv PM čestica i drugih opasnih elemenata poput alergena, virusa, bakterija, čađi i dima. Ove male, ali moćne čestice vežu se za negativne jone i ukrupnjavaju se, što dovodi do toga da padaju daleko od vašeg lica.

Revolicionarni MyIon : Nepremostiva prepreka zagađenom vazduhu oko nas! 3

Zona efikasnog delovanja MyIona prostire se do neverovatnih 50 cm od uređaja. To znači da ćete uživati u čistijem vazduhu u svakom trenutku. A samo jedno punjenje obezbeđuje vam neverovatnih 24 sata zaštite od aerozagađenja!

Evo zašto MyIon treba postati vaš neizostavan aksesoar:

✅ Pruža ličnu zaštitu od zagađivača, alergena poput prašine, polena, dima, buđi, kao i patogena poput bakterija i virusa!

✅ Generiše neviđenih 18 miliona negativnih jona po cm3 u samo jednom minutu!

✅ Baterija traje do čak 10 sati, omogućavajući vam dugotrajnu zaštitu i slobodu kretanja!

✅ Punite ga putem USB-a i uživajte u jednostavnom korišćenju!

Uz MyIon, vaš vazduh postaje čist i bezbedan. Dostupan je u dve moderne boje, srebrnoj i roze, tako da se savršeno uklapa u vaš stil. Ne čekajte više – MyIon je ovde da vam pruži svežinu i zaštitu koju zaslužujete!

KLIKNITE OVDE DA SAZNATE VIŠE

Ili naručite putem našeg kontakt obrasca:    Оставите коментар