fbpx

Ovih ŠEST stvari vam može ozbiljno OŠTETITI pluća!

nikotin duvanski dim preciscivac vazduha jonizator zepter therapy air ion

NE, NIJE NIKOTIN: Ovih ŠEST stvari vam može ozbiljno OŠTETITI pluća!

 

Ovih šest stvari šteti vašim plućima više nego što mislite:

 

TEPISI

Buđ, izmet glodara, grinje, toksični plinovi… Sve se to može da se sakrije u vašem tepihu ​i da utiče negativno na vaša pluća. Ono što ne znate jeste da verovatno i hemikalije koje se koriste pri pranju tepiha mogu štetiti zdravlju pluća.

 

PESTICIDI

Ove hemikalije drže bube podalje, ali ako ih dirate, udišete ili jedete, one bi mogle uzrokovati probleme sa respiratornim i nervnim sistemom, hormonima, vidom, kožom…

 

VATROMET

Boje koje se nalaze u petardama i prskalicama složene su od raznih vrsti metala koje se pretvore u prah kad eksplodiraju, a ako ih udahnete mogu pogoršati astm​u​ ili ostale respiratorne probleme te uticati na zdravlje srca.

 

BRAŠNO

Pekari će često udahnuti brašno kad pripremaju proizvode, a zbog toga se mogu pojaviti simptomi poput otežanog disanja i zvuka „pištanja“ pri disanju. Ako se ne obrati pažnja na vreme, mogu se pogoršati stanja poput astme, ali i uzrokovati ozbiljna oštećenja pluća.

 

PLIN

​Ploče za kuvanje, pećnice, grejači vazduha mogu uzrokovati bolesti pluća. Kako plin gori, proizvodi hemikaliju koja može uzrokovati upale te izazvati kašalj ili astmu.

 

OSVEŽIVAČ VAZDUHA

Iako osveživanjem vazduha oni olakšavaju disanje, mogu i naštetiti zdravlju pluća. I u njemu se mogu razviti gljivice koje osveživač vazduha samo raspršuje po prostoriji, isti se problem može pojaviti s korišćenjem klima uređaja.

 

Šta je rešenje?

 

Kako biste izbegli sve ove probleme, potrebno je da koristite najbolji prećišćivač vazduha na svetu – THERAPY AIR ION!

 

Plašimo se sudara korone i gripa, ali u Srbiji se upravo dešava JOŠ GORA KOMBINACIJA koja utiče na porast smrtnosti od kovida! pm cestice korona virus aerozagadjenje zagadjen vazduh

 

Therapy Air iOn je patentirani, jedinstven prečišćivač vazduha i generator negativnih jona sa petostepenim sistemom moćnih filtera koji uklanja 99,9% patogena i otrovnih čestica iz vazduha – PM2.5 i PM10, razne toksične supstance, bakterije i viruse.

 

Ovaj uređaj za prečišćavanje i jonizovanje vazduha u sebe praktično „uvlači” štetne čestice i mikroorganizme iz naše sredine, i na taj način uklanja brojne opasne materije koje se prenose vazduhom.

 

Takođe, Therapy Air Ion smanjuje prašinu u kući, a uklanja i opasne čestice iz duvanskog dima.

 

Ovaj 2 u 1 uređaj (prečišćivač i jonizator vazduha) je izuzetno koristan za sve članove porodice, a posebno u onim domaćinstvima u kojima ima beba ili ljudi koji pate od alergija.

 

therapy air ion 5 filtera antistaticki antialergijski hepa antibakterisjki filter od aktivog uglja

 

Brojne studije pokazale su da prečišćivač vazduha/jonizator može biti i velika pomoć u eliminaciji bakterija i virusa.

 

U aprilu ove godine, prestižna nemačka laboratorija GUI lab, izdala je sertifikat koji dokazuje da Therapy Air iOn eliminiše čak i SARS-CoV-2, odnosno koronavirus iz vazduha.

Sertifikat korona virus GUI lab Zepter Therapy Air Ion preciscivac vazduha corona virus

 

Dokazano eliminiše mikroorganizme iz vazduha (sertifikat GUI, Nemačka, 2020) – najsitnije čestice kao što su fina prašina, bakterije, grinje i virusi.

 

Ovaj aparat je 3 puta do sada proglašen za najbolji prečišćivač vazduha od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

 

Therapy Air iOn je 3 puta proglašen za najbolji prečišćivač vazduha - od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

 

Još jedan sertifikat stigao je ove godine iz Poljske (sertifikat Allergy-Friendly product).

 

sertifikat therapy air ion alergije preciscivac vazduha jonizator

 

Najnoviji sertifikat iz Poljske, Alergy – friendly product predstavlja zvaničnu potvrdu da Therapy Air iOn eliminiše sve organske i neorganske alergene iz vazduha.

 

Posebno se preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima tako i deci.

Therapy Air iOn prečišćava prostorije do 130m2.

 

Garancija na Therapy Air iOn je 5 godina.

Naručite aparat OVDE

Оставите коментар