fbpx

NIŠLIJE SE PROBUDILE U MAGLI: Zagađenje je tri puta veće od dozvoljenog, ne vidi se PRST PRED OKO

therapy air ion zagadjenje vazduha preciscivac vazduha jonizator vazduha zepter

NE VIDI SE PRST PRED OKOM Nišlije su se jutros probudile u gustoj magli, ali nije samo to problem – zagađenje je TRI PUTA VEĆE DO DOZVOLJENOG

 

 

Nišlije je ovog jutra dočekao nimalo prijatan prizor nakon buđenja. Vreme je bilo poprilično tmurno i maglovito, te se prst pred okom nije video.

 

Pored magle, koja je karakteristična za ovo doba godine, još jedan problem koji ih je sačekao jeste zagađenje vazduha, a njihova kombinacija dovela je do toga da se drastično smanji vidljivost.

Indeks zagađenosti, odnosno nivo PM 2.5 čestica je ovog jutra u Nišu čak 158, a da bi vazduh bio okarakterisan kao nezagađen nivo ovih čestica ne bi trebalo da prelazi 50.

 

Vazduh je označen kao nezdrav, a usled toga kod svih građana mogu da se jave posledice po zdravlje, blaže ili jače, a oni koji pripadaju osetljivim grupama mogu da se suoče sa ozbiljnim zdravstvenim tegobama.

 

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu savršenog aparata za prečišćavanje vazduha, samo jedna tehnologija se izdvaja od drugih.

 

Plašimo se sudara korone i gripa, ali u Srbiji se upravo dešava JOŠ GORA KOMBINACIJA koja utiče na porast smrtnosti od kovida! pm cestice korona virus aerozagadjenje zagadjen vazduh

 

To je Therapy Air Ion, aparat visokih performansi, baziran na revolucionarnoj tehnologiji koja omogućava da prostor u kome živite bude čist i bezbedan. Vrhunska tehnologija za vrhunske rezultate!

 

Therapy Air ion je revolucionarni i po oceni nemačkih stručnjaka najbolji višefunkcionalni aparat za prečišćavanje i jonizovanje vazduha.

 

Testiran je i na Poljoprivrednom fakultetu u Tokiju. Ima hi-tech petostepeni sistem najsavremenijih filtera.

 

Efikasno eliminiše 99,9 odsto zagađivača iz vazduha.

 

Proizvodi oko 220.000 jona po 1 cm3, što predstavlja duplo veću količinu jona nego kod najvećih svetskih vodopada, kao što su Nijagarini vodopadi – 100,000 jona po cm3.

 

Najbolji prečišćivač vazduha po oceni nemačkih stručnjaka (nezavisno istraživanje expertentesten.de, Nemačka, 2016, 2019, 2020. godine).

Therapy Air iOn je 3 puta proglašen za najbolji prečišćivač vazduha - od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

Najnoviji sertifikat iz Poljske, Alergy – friendly product predstavlja zvaničnu potvrdu da Therapy Air iOn eliminiše sve organske i neorganske alergene iz vazduha. Posebno se preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima tako i deci.

sertifikat therapy air ion alergije preciscivac vazduha jonizator

 

GARANCIJA 5 GODINA!

DIŠITE ZDRAVO I BEZBEDNO U ZATVORENOM PROSTORU!

 

Naručite aparat odmah OVDE

 

 

Оставите коментар