fbpx

Beograd opet među deset gradova sa najzagađenijim vazduhom, Priština treća na svetu!

beograd zagadjenje vazduha therapy air ion zepter preciscivac vazduha jonizator

Beograd opet među deset gradova sa najzagađenijim vazduhom, Priština treća na svetu!

 

Ako vam odeća nakon kratke šetnje do prodavnice neprijatno miriše, niste pogrešili, u pitanju je smog, a vazduh u Beogradu je veoma zagađen.

 

Prestonica Srbije je ponovo među deset najzagađenijih gradova sveta.

 

Prema podacima sajta Air Visual od podneva, ispred Beograda su samo Milano, Kabul, Čengdu, Karači, Krasnojarsk, Priština, Delhi i Lahor.

 

Da, Priština je na trećem mestu po zagađenosti vazduha, a poslednjih dana su u pravo taj grad i Sarajevo bili na nivou zagađenosti azijskih zemalja koje imaju najveće probleme sa zagađenjem vazduha.

 

Osim Beograda, na zagađenost vazduha su se žalili i građani Inđije, ali i svih drugih gradova u kojima toplane rade punom parom.

 

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu savršenog aparata za prečišćavanje vazduha, samo jedna tehnologija se izdvaja od drugih.

 

To je Therapy Air Ion, aparat visokih performansi, baziran na revolucionarnoj tehnologiji koja omogućava da prostor u kome živite bude čist i bezbedan.

 

Vrhunska tehnologija za vrhunske rezultate!

 

najbolji preciscivac vazduha

 

Therapy Air iOn je patentiran prečišćivač i jonizator vazduha.

 

Petostepeni sistem moćnih filtera uklanja 99,99% patogena i otrovnih čestica iz vazduha – PM2.5 i PM10, viruse, bakterije i toksične supstance.

 

Proizvodi oko 220.000 jona po 1 cm3, što predstavlja duplo veću količinu jona nego kod najvećih svetskih vodopada, kao što su Nijagarini vodopadi – 100,000 jona po cm3.

 

Prema istraživanju nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016. 2019, 2020.) proglašen je najboljim na svetu prečišćivačem vazduha.

 

Therapy Air iOn je 3 puta proglašen za najbolji prečišćivač vazduha - od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

 

Dokazano eliminiše mikroorganizme iz vazduha (sertifikat GUI, Nemačka, 2020) – najsitnije čestice kao što su fina prašina, bakterije, grinje i virusi – kao što su virus SARS-CoV-2, odnosno korona virus.

Sertifikat korona virus GUI lab Zepter Therapy Air Ion preciscivac vazduha corona virus

 

Potvrđeno ukljanja sve organske i neorganske izazivače alergija iz vazduha (sertifikat Allergy-Friendly product, Poljska, 2020), pa se posebno preporučuje osobama koje su sklone alergijama ili boluju od astme.

 

sertifikat therapy air ion alergije preciscivac vazduha jonizator

 

Garancija na Therapy Air iOn je 5 godina.

 

Naručite aparat odmah OVDE

 

Оставите коментар