fbpx

Ljubičasti alarm u Nišu, evo u kojim još gradovima je vazduh VEOMA ZAGAĐEN!

preciscivac vazduha therapy air ion jonizator zepter zagadjenje vazduha beograd srbija

„OGRANIČITE BORAVAK NA OTVORENOM“ Ljubičasti alarm u Nišu, evo u kojim još gradovima je vazduh VEOMA ZAGAĐEN!

 

Visok nivo zagađenje večeras je zabeležen u šest gradova u Srbiji, a najgora situacija je u Nišu gde je u 21 sati izmeren nivo od 221 pm čestica što je četiri puta više od dozvoljenog nivoa.

 

U pitanju je ljubičasto, odnosno peto od maksimalnih šest nivoa zagađenja.

ljubicasto nivo zagadjenja therapy air ion preciscivac vazduha jonizator zepter

„Nivo zdravstvenog upozorenja na vanredne uslove. Čitava populacija će verovatno biti pogođena, odnosno svi mogu da osete zdravstvene tegobe“, stoji u upozorenju nadležnih.

 

Aktivna deca i odrasli, ljudi sa srčanim i respiratornim oboljenjima poput astme trebalo bi da izbegavaju svaki boravak na otvorenom.

 

„Svi ostali, posebno deca, treba maksimalno da ograniče boravak na otvorenom, a sve aktivnosti potrebno je preusmeriti na zatvoren prostor. Potrebno je maksimalno smanjiti ili potpuno izbegavati naporne aktivnosti na otvorenom koje su praćene ubrzanim i dubokim disanjem“, navodi se u upozorenju.

 

Pored Niša, vazduh je večeras zagađen i u Novom Pazaru, Kosjeriću, Užicu, Valjevu, Paraćinu, Kragujevcu i Beogradu.

 

Indeks zagađenosti vazduha – na engleskom Air Quality Index (AQI) – uzima u obzir šest zagađujućih materija: čestice PM 2.5, čestice PM 10, ugljen-monoksid, sumpor-dioksid, azot-dioksid i ozon. Najveći zagađivač u datom trenutku diktira i broj koji odražava ukupan indeks zagađenja.

Vreme je da nabavite preciscivac i jonizator vazduha Therapy Air Ion!

 

Therapy Air iOn je patentiran prečišćivač i jonizator vazduha.

 

Petostepeni sistem moćnih filtera uklanja 99,99% patogena i otrovnih čestica iz vazduha – PM2.5 i PM10, viruse, bakterije i toksične supstance.

 

Proizvodi oko 220.000 jona po 1 cm3, što predstavlja duplo veću količinu jona nego kod najvećih svetskih vodopada, kao što su Nijagarini vodopadi – 100,000 jona po cm3.

 

Prema istraživanju nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016. 2019, 2020.) proglašen je najboljim na svetu prečišćivačem vazduha.

 

Therapy Air iOn je 3 puta proglašen za najbolji prečišćivač vazduha - od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

 

Dokazano eliminiše mikroorganizme iz vazduha (sertifikat GUI, Nemačka, 2020) – najsitnije čestice kao što su fina prašina, bakterije, grinje i virusi – kao što su virus SARS-CoV-2, odnosno korona virus.

Sertifikat korona virus GUI lab Zepter Therapy Air Ion preciscivac vazduha corona virus

 

Potvrđeno ukljanja sve organske i neorganske izazivače alergija iz vazduha (sertifikat Allergy-Friendly product, Poljska, 2020), pa se posebno preporučuje osobama koje su sklone alergijama ili boluju od astme.

 

sertifikat therapy air ion alergije preciscivac vazduha jonizator

 

Garancija na Therapy Air iOn je 5 godina.

 

Naručite aparat odmah OVDE

Оставите коментар