fbpx

Alchajmerova i Parkinsonova bolest se dovode u direktnu vezu sa aerozagađenjem

ZAGAĐEN VAZDUH DOVODI DO TEŠKIH OŠTEĆENJA MOZGA I PSIHE KOD DECE I ODRASLIH. ŠTETNI EFEKTI SU BROJNI. therapy air ion preciscivac vazduha
Najnovija istraživanja pokazuju nam da se čak i Alchajmerova i Parkinsonova bolest dovode u direktnu vezu sa aerozagađenjem, piše ugledni britanski list „The Guardian“.
Zagađujuće nanočestice pronađene u moždanim ćelijama, kod iznenada preminulih mladih ljudi u direktnoj su vezi sa povećanom količinom proteina koji su jedan od indikatora ovih opasnih bolesti.
S obzirom na to da 90% stanovnika sveta udiše zagađen vazduh, zbog čega godišnje umre sedam miliona ljudi, od čega 600.000 dece, ovo otkriće bi moglo imati velike posledice na globalnom nivou.
Alchajmerova i Parkinsonova bolest se dovode u direktnu vezu sa aerozagađenjem 1

ZAGAĐEN VAZDUH DOVODI DO TEŠKIH OŠTEĆENJA MOZGA I PSIHE KOD DECE I ODRASLIH. ŠTETNI EFEKTI SU BROJNI.

 

U efekte spadaju: neurorazvojni poremećaji, upala nervog tkiva, oksidativni stres, promene u krvno–moždanoj barijeri, glavobolja, uznemirenost, udar, Alchajmerova bolest, Parkinsonova bolest.Mešavina komponenti zagađenja vazduha obuhvata i teške metale koji se emituju u atmosferu, na primer, živa ili olovo.

Ovi ostaju u vazduhu dok se ne vrate u zemlju kišom. Mnogi teški metali su izuzetno neurotoksični za ljudsko telo, posebno za decu.

Izlaganje olovu u detinjstvu može da rezultira sniženim kognitivnim funkcionisanjem, uključujući i procenu vremena reagovanja, skeniranje i izvršno funkcionisanje kod odraslih, odnosno, kognitivnu fleksibilnost i apstraktno rezonovanje.

Izlaganje olovu može da utiče i na potonju govornu memoriju i tečnost govora.

Agresivnost, problematično ponašanje (kao što su depresija i poremećaji spavanja) i povećano antisocijalno i delikventno ponašanje su takođe u pozitivnoj korelaciji sa izlaganjem olovu.

Živa je jak neurotoksin koji može da izazove teška oštećenja mozga i nervnog sistema u razvoju. Izlaganje metil-živi u materici može da ima štetan uticaj na razvoj mozga i nervnog sistema bebe, rezultirajući eventualnim uticajem na kognitivno razmišljanje, memoriju, pažnju, jezik i fine motorne i vizuelne prostorne veštine.

therapy air ion preciscivac vazduha jonizator vazduha

Therapy Air iOn jedini poseduje 5-stepeni sistem moćnih filtera koji eliminišu 99,99% svih otrovnih čestica iz vazduha, među kojima i kancerogene čestice PM2,5 i PM10, viruse, bakterije, alergene i toksične supstance.
Therapy Air iOn nije samo običan prečiščivač, već i jonizator vazduha koji proizvodi 220.000 negativnih jona po cm3.
Negativni joni uništavaju viruse i bakterije i jačaju naš imuni sistem.
Proglašen je za najbolji prečišćivač vazduha u zatvorenom prostoru na globalnom tržištu od strane nemačkih nezavisnih stručnjaka expertentesten.de.
U aprilu 2020. godine dobio je i zvanični sertifikat koji potvrđuje da ovaj prečišćivač eliminiše korona virus iz vazduha i na taj način sprečava širenje infekcije. Ispitivanje uređaja sprovedeno je u Nemačkoj od strane sertifikovane inženjerske laboratorije GUI.
Najnoviji sertifikat, Alergy – friendly product predstavlja zvaničnu potvrdu da Therapy Air iOn eliminiše sve organske i neorganske alergene iz vazduha. Posebno se preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima tako i deci.
Garancija na ovaj proizvod je 5 godina!
Aparat možete da naručite OVDE

Оставите коментар