fbpx

CRNI Zepter preciscivac vazduha THERAPY AIR IOn Black edition

crni therapy air ion zepter preciscivac vazduha jonizator hepa filter black
CRNI Therapy Air iOn – Udahnite punim plućima!
 
NOVA GENERACIJA!
 
CRNI ZEPTER PREČIŠĆIVAČ I JONIZATOR VAZDUHA emituje 1 236 000 čestica negativnih jona/cm3, što je 10 puta više nego u okolini Nijagarinih vodopada, gde je inače najveća koncentracija negativnih jona na Planeti.
 
Negativni joni neutrališu slobodne radikale, podstiču ćelijski metabolizam i poboljšavaju funkcionisanje imunog i kardiovaskularnog sistema. Veoma su važni za očuvanje zdravlja!
 
Sada imate ekskluzivnu mogućnost da PRVI poručite Therapy Air iOn BLACK prečišćivač vazduha u crnoj boji, i to PO PRIVILEGOVANOJ CENI.
crni zepter preciscivac vazduha crni therapy air ion black hepa filter jonizator beograd filteri
 
Svaki udah je dragocen, a dnevno udahnemo 23.000 puta i to zagađen vazduh koji je postao jedan od glavnih uzroka prevremene smrti u svetu.
 
Therapy Air iOn je sertifikovan prečišćivač i jonizator vazduha sa jedinstvenim sistemom moćnih filtera, koji predstavlja nesavladivu barijeru za štetne čestice (PM2.5 i PM10), toksične supstance i mikroorganizme (uključujući i SARS-CoV-2).
Sertifikat korona virus GUI lab Zepter Therapy Air Ion preciscivac vazduha corona virus
 
Osim toga, neutrališe sve neprijatne mirise i alergene.
Najnoviji sertifikat – Allergy-Friendly Product Certificate – predstavlja zvaničnu potvrdu da Therapy Air iOn eliminiše sve organske i neorganske alergene iz vazduha (sertifikat AllergyFriendly product, Poljska, 2020). 
Posebno se preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima tako i deci.

sertifikat therapy air ion alergije preciscivac vazduha jonizator

 

 
Zahvaljujući šestostepenom sistemu filtera uklanja 99,9% patogena i otrovnih čestica iz vazduha.
 
Therapy Air iOn je najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu, po oceni nezavisnih stručnjaka (Nemačka 2016, 2019, 2020. godine).
Therapy Air iOn je 3 puta proglašen za najbolji prečišćivač vazduha - od strane nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).
 

Therapy Air Ion je neophodan za sve zatvorene prostore gde ljudi borave – žive, rade, jedu, spavaju tj. kuće, stanove, kancelarije, škole, vrtiće, ugostiteljske objekte, zdravstvene ustanove, sportske i rekreativne centre itd.

 

GARANCIJA 5 GODINA!

 

DIŠITE ZDRAVO I BEZBEDNO U ZATVORENOM PROSTORU!

Za više informacija i uslove kupovine – pozovite na telefon 0641102380

1 thought on “CRNI Zepter preciscivac vazduha THERAPY AIR IOn Black edition”

Оставите коментар