fbpx

TCL klime iskustva

TCL klime iskustva: Pregled klima uređaja i utisci korisnika

TCL Technology, kineska multinacionalna kompanija za elektroniku, donosi na naše tržište širok spektar proizvoda, uključujući televizore, mobilne telefone, mašine za pranje veša, frižidere i klima uređaje. U poslednje vreme, sve više kupaca se odlučuje za TCL klime zbog njihovih povoljnih cena. Evo pregleda utisaka korisnika koji se bave klimatizacijom.

TCL klime

Na tržištu su dostupni različiti modeli TCL klima uređaja prilagođeni za različite stambene jedinice, kao i komercijalni i prenosivi uređaji. Forumi su ispunjeni pozitivnim utiscima o elegantnom izgledu ovih uređaja, a neki modeli čak omogućavaju povezivanje putem Wi-Fi-a. Budući kupci se savetuju da provere napon na utičnici uređaja pre kupovine.

TCL klime su efikasne u rashlađivanju prostora za nekoliko minuta, čak i onih sa visokim plafonima. Međutim, za veće prostorije preporučuju se split sistemi. Najtraženiji modeli uključuju standardne split sisteme TAC-09CHSA/JA i TCL TAC-12CHS.

Model TAC-09CHSA/JA, s kapacitetom hlađenja od 9000 BTU, energetskim razredom A i R410A gasom, dobija pohvale zbog LED status indikatora i opcije automatskog restartovanja. Model TCL TAC-12CHS se ističe dizajnom u sivoj, beloj ili zlatnoj boji, energetskom klasom C, kapacitetom hlađenja od 12000 BTU i grejanja od 13500 BTU. Opremljen je LCD displejem, tihim režimom rada, automatskim restartovanjem i tajmerom. TCL nudi i klime sa inverter tehnologijom motora i snagom hlađenja od 5130 W.

TCL klime iskustva

Potrošači smatraju da su TCL klime solidnog kvaliteta, a zbog povoljne cene najčešće se biraju modeli s kapacitetom hlađenja od 12000 BTU. Ipak, neki smatraju da ove klime ne mogu adekvatno ohladiti prostor veličine 60 kvadratnih metara, uprkos specifikacijama.

Kao alternativu, pojedini kupci preporučuju Midea klime, dok drugi smatraju da su oba brenda podjednako kvalitetna. Iako se ističe dug vek trajanja TCL klima, postoje i neki nedostaci, uključujući kvarove senzora, probleme sa motorom unutrašnje jedinice ili neispravnost upravljačkog softvera.

TCL KLIME– PREDNOSTI:

  1. Povoljna cena
  2. Solidan kvalitet
  3. Širok asortiman

TCL KLIMA UREĐAJI – NEDOSTACI:

  1. Kvarovi senzora
  2. Problemi sa utičnicama
  3. Mogući kvarovi motora unutrašnje jedinice