fbpx

Midea klime iskustva

Midea klime iskustva su tema brojnih diskusija na forumima posvećenim tehnologiji. Ovi klima uređaji, proizvedeni u Kini, dostupni su na našem tržištu putem ovlašćenih zastupnika i mogu se pronaći u većim prodavnicama tehničke opreme. Kupci aktivno razmenjuju mišljenja o kvalitetu Midea klima, ističući ih kao dugotrajne i smatrajući da pružaju zadovoljavajući kvalitet u odnosu na cenu. Zahvaljujući modernim proizvodnim tehnologijama, neki od skupljih modela čak se porede s najkvalitetnijim klima uređajima širom sveta.

Na forumu Ana.rs, vlasnici Midea klima ističu da uz uređaj dobijaju garanciju od dve godine, ali napominju da se ta garancija može produžiti na čak pet godina ukoliko se redovno vrši godišnji servis. Korisnici ocenjuju da su Midea klime snažne, posebno u funkciji hlađenja. Ipak, neki kupci su izrazili zabrinutost zbog veće potrošnje električne energije usled visoke snage ovih uređaja.

Forumi posvećeni beloj tehnici ističu da Midea klime efikasno hlade prostor za koji su namenjene, dok je snaga grejanja ocenjena kao prosečna u poređenju s drugim klima uređajima istih karakteristika. Iskusni korisnici često preporučuju Midea klime kao optimalno rešenje za one koji nisu stručnjaci u oblasti bele tehnike.

Vlasnici koji su imali iskustva s održavanjem ovih klima ukazuju da se bučni zvuci iz motora mogu javiti kao znak za zamenu motora, što nije skup zahvat, ali se pokazuje kao isplativa investicija.

MIDEA KLIME – PREDNOSTI:

  • Moderan dizajn
  • Snažnija u odnosu na konkurente
  • Dugotrajna

MIDEA KLIME – NEDOSTACI:

  • Veća potrošnja struje